سمعک شارژی چیست و چگونه کار می کند؟ + انواع مدل های آن

شنوایی یکی از احساسات پنجگانه و مهم انسان به حساب می آید. این حس علاوه بر کمک به شنوایی در یادگیری زبان هم موثر است. در واقع انسان زمانی می تواند کلمات و جملات را یاد بگیرد که آن ها را بشنود. بنابراین با وجود مشکل در شنوایی یادگیری زبان هم با مشکل رو به رو می شود. یکی از راه هایی که باعث می شود بخش اعظمی از مشکلات شنوایی رفع شوند استفاده از سمعک است. سمعک یکی از دستاوردهای مهم پزشکی به حساب می آید. سمعک ها را می توان از نظر های مختلفی دسته بندی کرد. یکی از این دسته بندی ها شامل سمعک شارژی و سمعک باتری دار می شود. در این مطلب می خواهیم به سمعک های شارژی بپردازیم.

برا کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قیمت انواع سمعک ها می توانید به صفحه قیمت سمعک مراجعه کنید.

سمعک شارژی چیست؟

به سمعک هایی که نیاز به باتری نداشته و از طریق شارژر مخصوصی که دارند شارژ شوند شارژی می گویند. این سمعک ها در اکثر موارد دارای تکنولوژی بالایی هستند. این مدل سمعک ها نسبت به مدل های دیگر دارای مزیت هایی هستند. البته سمعک های باتری خور هم دارای مدل های پیشرفته زیادی بوده و در مدل هایی از انواع شارژی بهترند. مدل های شارژی سمعک برای اولین بار در شرکت فوناک ارائه شدند. پایه شارژر های این سمعک ها علاوه بر شارژ کردن نقش یک شارژر را هم ایفا می کنند. این سمعک ها دارای انواع Ric و پشت گوشی هستند.

ویژگی های سمعک شارژی

سمعک های مدل شارژی دارای ویژگی های خوب زیادی هستند. می توان گفت اصلی ترین مزیت این سمعک ها قابلیت شارژ شدن آن ها می باشد. همچنین به دلیل اینکه مدام نیاز به تعویض باتری نیست می توان گفت که این سمعک ها کاملاً با محیط زیست سازگار بوده و دور ریز  ندارند. ممکن است برای برخی از افراد به دلیل شرایط جسمی که دارند تعویض باتری مقداری سخت باشد؛ این سمعک ها کار را برای این افراد راحت کرده است. همچنین دیگر خطر بلعیدن باتری سمعک توسط کودکان و حیوانات خانگی را از بین می برد.

مزایای سمعک های شارژی

در قسمت قبلی سعی کردیم تمام ویژگی های این سمعک ها را بیان کنیم. اصلی ترین مزیت سمعک قابل شارژ همین ویژگی شارژ پذیری است. با این سمعک ها می توان کم شنوایی های ملایم تا شدید را پوشش داد.

جدیدترین سمعک شارژی

شرکت های سمعک همیشه با هم در رقابت هستند. همه این برند های سمعک همیشه سعی دارند که محصولات جدیدی را ارائه دهند. یکی از سمعک های جدید شارژی که در سال 2022 ارائه شد سمعک LiNA Quattro است. سمعک اتیکن هم در سال 2019 سمعک Opn s را ارائه داد. این سمعک دارای ویژگی های فوق العاده ای می باشد. البته باید بیان کنیم که تنها جدید بودن یک سمعک نشانه برتری آن نیست. ممکن است سطح کم شنوایی فرد زیاد افت نکرده باشد و اصلاً نیازی نباشد که از سمعک های پیشرفته برای او استفاده شود. بنابراین می توان گفت بهترین سمعک برای هر فرد بر اساس سطح کم شنوایی او تعیین می شود.

انواع سمعک شارژی

دسته بندی های مختلفی برای سمعک های شارژی وجود دارد. این سمعک ها را می توان بر اساس برند هایی که آنها را تولید می کنند دسته بندی کرد.

در کل این سمعک ها تنها دارای دو نوع سمعک RIC و سمعک پشت گوشی هستند که می توان از این نظر هم آنها را دسته بندی کرد. همچنین از نظر تکنولوژی به کار رفته در این سمعک ها هم می توان دسته بندی هایی را قرار داد. در این قسمت سعی می کنیم به انواع مختلف این محصولات بپردازیم. همچنین به قیمت خرید آنها هم اشاره می کنیم.

سمعک شارژی نامرئی

باید بیان کنیم که انواع سمعک نامرئی دارای باتری های جدا شونده و تعویضی هستند. باتری این سمعک ها می بایست هر ۵ تا ۱۵ روز تعویض کرد. بنابراین اگر جایی شنیدید که از واژه های سمعک نامرئی شارژی می گویند بدانید که چنین سمعکی وجود ندارد. همان طور که از نام این محصولات پیداست نامرئی هستند و دیگر افراد به سختی می توانند آن ها را ببینند. این مدل سمعک ها هم دارای مزایای بسیاری هستند که در مقاله های دیگر به آنها پرداخته ایم.

سمعک شارژی هوشمند

برند های مختلفی در ساخت سمعک های با قابلیت شارژ هوشمند فعالیت دارند. از آنجایی که این مدل سمعک ها به کلی جدید هستند در آنها تکنولوژی های جدیدی هم به کار گرفته شده است. بنابراین می توان گفت که این محصولات در اکثر موارد پیشرفته و هوشمند هستند. یکی از برند هایی که در این زمینه موفق بوده و سمعک های خوبی را ارائه می دهد اتیکن است. همچنین برند فوناک هم کارهای خوبی را در این زمینه سمعک شارژی انجام داده و سمعک هوشمند را ارائه می دهد. علاوه بر این برند های دیگر هم در این زمینه خوب کار کرده اند که در ادامه به آنها می پردازیم.

سمعک قابل شارژ اتیکن

اتیکن یکی از برند های موفق در زمینه ساخت نمونه های شارژی سمعک می باشد. یکی از مدل های پیشرفته شرکت اتیکن که دارای قابلیت شارژ پذیری می باشد Mini Rit opns است. این سمعک به مدت 3 ساعت شارژ می شود و 24 ساعت کار می کند. در این سمعک ها قابلیت هایی همچون کنترل وزوز، مقاومت در برابر گرد و خاک، ضد آب، ضد تعریق، اتصال به موبایل و … به کار گرفته شده است. همچنین مدل های دیگر شارژی از سمعک اتیکن ساخته می شوند.

 سمعک شارژی اتیکن

قیمت سمعک قابل شارژ اتیکن

قیمت سمعک های شارژی اتیکن به موارد زیادی بستگی دارد. میزان تکنولوژی به کار رفته در این سمعک ها و کیفیت ساخت بر روی هزینه ها تاثیر می گذارد. همچنین در شرایط کنونی قیمت دلار هم بر این موضوع تاثیر می گذارد. بنابراین ما تنها می توانیم به صورت حدودی بگوییم که این سمعک ها با قیمتی حدودی 17 تا 37 میلیون تومان در بازار ایران موجودند.

سمعک شارژی فوناک

فوناک هم یک شرکت موفق در زمینه ساخت محصولات شارژی می باشد. برای اولین بار شرکت فوناک بود که سمعک های شارژی را روانه بازار کرد. این برند مدل های شارژی خود را در سه رده تولید می کند. یکی از مدل های شارژی سمعک که بسیار هم موفق بوده است Naida Belong است. این سمعک را می توان برای کم شنوایی های شدید تا عمیق هم به کار گرفت. از دیگر مدل های شارژی این برند که موفق بوده اند می توان به Bolero و Audeo اشاره کرد. یکی از ویژگی های اصلی برند فوناک کیفیت و وضوح بالای صدا می باشد. آخرین سمعک قابل شارژی که این کمپانی ارائه داد سمعک marvel است که دارای کیفیت تکنولوژی بالایی است.

قیمت سمعک قابل شارژ فوناک

چندین عامل وجود دارد که بر روی قیمت سمعک های بدون باتری فوناک تاثیر می گذارند. این قیمت را می توان به طور حدودی بین 15 تا 35 در نظر گرفت. دلیل متنوع بودن این هزینه متنوع بودن مدل های برند و تولید آنها در سه رده مختلف می باشد. میزان نگهداری شارژ سمعک فوناک هم بر روی قیمت آنها تاثیر می گذارد.

سمعک قابل شارژ زیمنس

زیمنس یکی از شرکت های موفق در زمینه ساخت تجهیزات کمک شنوایی و دیگر محصولات است. این شرکت محصولات شارژی را هم در کیفیت های عالی ارائه می دهد. سمعک زیمنس شارژی درمدل های مختلفی تولید می شود. برند زیمنس سالیان طولانی را در زمینه ساخت محصولات شنوایی و پزشکی فعالیت کرده است و در میان افراد کم شنوا محبوبیت بالایی دارد. یکی از مدل های شارژی سمعک زیمنس ، سمعک Styletto است. این سمعک کم شنوایی های ملایم تا متوسط را پوشش می دهد. در میان امکانات این سمعک قابلیت شارژ به صورت وایرلس بسیار چشم گیر است.

قیمت سمعک شارژی زیمنس

قیمت سمعک های با قابلیت شارژ زیمنس بین 12 تا 30 است. این قیمت به دلیل تنوع مدل ها و متفاوت بودن قیمت دلار متغیر هستند. برای اینکه قیمت دقیق این سمعک ها برای فرد مشخص شود باید به  شنوایی سنج مراجعه کند. شارژرهای مخصوص این سمعک باعث می شوند که از وارد شدن رطوبت به سمعک جلوگیری شده و در واقع سمعک رطوبت زدایی شود.

سمعک قابل شارژ برنافون

سمعک برنافون هم یکی از شرکت هایی است که در زمینه شناخت و تولید سمعک های قابل شارژ فعالیت می کند. این برند هم در این زمینه محصولات قابل قبولی را تولید می کند. قیمت سمعک شارژی برنافون بین 12 تا 25 میلیون تومان است. برنافون سمعک های باتری خور پیشرفته ای را تولید می کند.

سمعک های قابل شارژ استارکی

یکی از مدل های موفق قابل شارژ سمعک استارکی ، سمعک livio است. مهمترین ویژگی که این مدل سمعک دارد سایز بسیار کوچک آن می باشد. این مدل سمعک کاملاً هوشمند بوده و بر اساس محیطی که فرد در آن قرار دارد تنظیمات را قرار می دهد. دیگر مدل های شارژی استارکی هم دارای کیفیت بالایی هستند.

قیمت سمعک های شارژی استارکی

همانند همه برند های دیگر سمعک استارکی هم دارای قیمت های متفاوتی است. این قیمت از عواملی همچون کیفیت، تکنولوژی، سایز و دیگر قابلیت ها تاثیر می گیرد. این قیمت چیزی حدود 25 تا 50 میلیون تومان است. این برند سمعک امروزه در ایران نایاب و یا کمیاب است.

سمعک شارژی ریساند

ریساند هم در زمینه ساخت سمعک با قابلیت شارژ پذیری فعالیت دارد. یکی از مدل های شارژی ساخته شده در شرکت ریساند مدل lina 3D است. این مدل سمعک ریساند با هر بار شارژ شدن حدود 36 ساعت کار می کند که این یکی از ویژگی های منحصر به فرد آن است. تمامی محصولات شارژی و غیرشارژی ریساند قابلیت ضد آب دارند.

قیمت سمعک های شارژی ریساند

به طور حدودی قیمت این برند از سمعک از 17 میلیون تومان شروع می شود. این قیمت با افزایش تکنولوژی افزایش می یابد. بر این هزینه عوامل مختلفی همچون قیمت ارز، تکنولوژی سمعک، کیفیت ساخت و … تاثیر می گذارد.

سمعک شارژی ویدکس

ویدکس هم یکی از برند هایی است که سمعک های شارژی را تولید کرده و روانه بازار می کند. یکی از ویژگی هایی که برند ویدکسی دارد ارائه سمعک های با کیفیت با قیمت مناسب است. از جمله موفق ترین سمعک ویدکس شارژی می توان به Beyond Z و سمعک های MOMENT اشاره کرد.

قیمت سمعک های شارژی ویدکس

قیمت این مدل از سمعک های ویدکس بین 10 تا 20 میلیون است. این برند در کنار کیفیت بالایی که دارد سمعک های خود را با قیمت مناسبی روانه بازار می کند. این موضوع باعث شده است که این برند طرفداران زیادی را پیدا کند.

سمعک شارژی یونیترون

یونیترون سمعک های شارژی خود را با چند سطح تکنولوژی و سیستم پردازشی ارائه می دهد. از جمله مهم ترین سمعک های شارژی یونیترون می توان به Moxi All، Moxi fitR و stride M اشاره کرد.

سمعک شارژی یونیترون

قیمت سمعک یونیترون شارژی

شروع قیمت سمعک یونیترون شارژی بین 15 تا 30 است. بر روی این قیمت از پارامترهای مختلفی از جمله دقت ساخت، تکنولوژی و تعداد کانال و … تاثیر گرفته می شود. همچنین در کشور ما قیمت ارز هم بر روی تجهیزات وارداتی تاثیر می گذارد.

سمعک شارژی اینترتون

اینترتون یکی از برند هایی است که در زمینه ساخت سمعک های مختلف از جمله شارژی فعالیت دارد. این برند به مواردی همچون کیفیت ساخت و تکنولوژی بالا توجه می کند.

قیمت سمعک اینترتون شارژی

قیمت سمعک اینترتون قابل شارژ بین 12 تا 28 است. این قیمت به دلیل وجود عوامل تاثیرگذار بر روی آن تغییر پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *